24.6 C
Prague
Čtvrtek, 25 dubna, 2024

/

Módní kousek, který by měla mít každá z nás: Hodí se ke všemu a dotvoří celkový look! Jak nosit sako?

Univerzální kousek ve vaší skříni, se kterým dokážete vykouzlit opravdu cokoli …

Sako je must
V posledních měsících se se „Saková“ módou roztrhl pytel. Sako k šatům, sukni, riflím, šortkám, no opravdu jakýkoliv look dokáže dokonale doplnit a dát mu ten správný šmrnc. Nejenže v něm žena vypadá ženštější a na úrovni, ale dodává jí i určitou grácii a sílu.

Viz tento příspěvek na Instagram
Příspěvek, který sdílí Emel Lindmark (@emitaz)

Můžete si ho dát k outfitu s teniskami, sandálky, vysokými botami, ale i nepropustné. Nejvíce se zvyknou kombinovat široké kalhoty s vysokým pasem, crop top nebo nějaké tílko a na to sako. K takovému outfitu si často ženy dávají tenisky, které dodají celému looku rebelskejší nádech.

Viz tento příspěvek na Instagram
Příspěvek, který sdílí Ženské FASHION Voyage® (@ fashion.voyage)

Oversize jsou v kurzu
Obyčejné, dobře padnoucí saka, jsou trendy stále, ale aktuálně mnohem více fici oversized či dokonce pánská saka, které se staly vyhledávaným módním kouskem. Influencerky a instagramerky je umí krásně sladit do jakéhokoliv fashion looku. Chcete být dáma na úrovni v bílém kompletu se sakem či dračice s černým sakem šortkami a nepropustné?

Viz tento příspěvek na Instagram
Příspěvek, který sdílí @stylebynelli

Pokud preferujete raději nude barvy a jednoduchost, dejte si bílé tričko, džíny s vysokým pasem a k tomu krémové sako a o trendy outfit máte postaráno. Sako nemusíte ladit jen s lodičkami, super vypadá s jakoukoli obuví, vše závisí na tom, jaký výsledný look chcete docílit.

Bílá a černá klasika
Nejpopulárnější kombinací je „all in black or white“. V bílém kostýmu každá žena vypadá jako bohyně. Pokud najdete krásný střih, který bude lichotit vaší postavě, stačí vám tento jeden komplet, který vytáhnete jen na speciální příležitosti. Žena v bílém působí čistě a nesmírně elegantně.

Viz tento příspěvek na Instagram
Příspěvek, který sdílí Ženské FASHION Voyage® (@ fashion.voyage)

V černém budete zase vypadat svůdnější a sofistikovaně. Pokud jdete na nějaký večerní event a chcete být sexy, nebojte se dát si sako na holé tělo bez podprsenky, k němu jen elegantní kalhoty a výrazné lodičky. Pokud je takový look pro vás příliš odvážný, zkuste jen nějaký podprsenkový top nebo crop top.

Viz tento příspěvek na Instagram
Příspěvek, který sdílí Ženské FASHION Voyage® (@ fashion.voyage)

Barvy jsou také vítány
Nebojte se však ani barev. Trendy jsou modré, růžové, ale i výrazné oranžové. Populární barvou tohoto období je sytě zelená, která se nejlépe kombinuje s bílou nebo krémovou.

Ideální je mít jedno neutrální sako černé nebo bílé barvy a pak už můžete experimentovat a hrát si. Móda je pestrá, bez pravidel, můžete vyjádřit sebe, proto se do toho opřete a kreujte.

Viz tento příspěvek na Instagram
Příspěvek, který sdílí Gina. (@Huntforstyles)

Proužky a vzory
Nemusíte dostávat pouze při jednobarevných kouscích. Proužky, kostky a různé potisku či vzory na saku jsou také v kurzu. Nejčastěji můžeme na sociálních sítích vidět kombinace šedého saka s bílými proužky nebo různé odstíny olivové zelené. Pozor však při kombinaci výrazných typů sak.

V tomto případě je lepší zvolit ostatní kousky v outfitu tak, aby se nebili se vzorem na saku. Proto vsaďte lze na basic tričko a široké kalhoty či rifle, které krásně doplníte právě sakem a vyšperkovat doplňky, které jsou více než důležité.