24.6 C
Prague
Úterý, 23 dubna, 2024

/

Tisk Plzeň nám vytvořil překrásnou plejádu reklamních materiálů

Tisk Plzeň, nám v polovině roku vytvořil nádherné reklamní materiály, které se okamžitě staly hitem naší firmy. Nechali jsme si vytvořit nejen velmi moderní protisluneční a bezpečnostní fólie na skla naší prodejny, ale také polepy na naše firemní auta i nové reklamy na několik výloh naší společnosti. A aby toho nebylo málo, Plzeňnám nabídla možnost si nechat v její tiskárně zhotovit také velmi krásné reklamní předměty, které se rovněž starají o růst našeho zisku po roce, který nebyl v oblasti podnikání příliš přívětivý. 

Tiskárna Plzeň nám doslova četla myšlenky

Tiskárna Plzeň s námi spolupracovala po celou dobu naší vzájemné spolupráce. Ptala se nás na nápady a často hýřila vlastními nápady, které byly doslova dokonalé. Firma se snažila, co možná nejvíce přizpůsobit naší vizí, námi nabízenému sortimentu i přání zákazníků. Bylo skvělé spolupracovat s někým, kdo má v oblasti reklamy tak bohaté zkušenosti. Světelná reklama, kterou nám firma v Plzni vyrobila je naprosto dokonalá, a to stejně tak, jako její monumentální malba na fasádě našeho logistického parku. Věříme, že díky těmto reklamním tahákům k nám zavítají noví zákazníci. 

Reklama Plzeň vyhověla naprosto všemu

Reklama Plzeň vyhověla naprosto všemu, co jsme po ní požadovali. Reklamní hesla odpovídala našim představám, reklamní materiály pro stále zákazníky i obchodní partnery byly v souladu s naší kulturou, a dokonce také byly zcela ekologicky nezávadné. Kromě jiného bylo vše ve velmi krátkém čase zhotoveno a po finanční stránce si rovněž nemůžeme absolutně vůbec stěžovat. Naprosto ve všech ohledech s námi firma spolupracovala po celou dobu naší vzájemné spolupráce a musím uznat, že to byla spolupráce na skutečně vysoké úrovni. Vůbec nelitujeme toho, že díky větší vzdálenosti naší firmy od Plzně byla logistika o trochu složitější.